A piacon számos olyan gyógyszer van, amely segít az erekciós problémákon, de mi a legkelendőbb merevedési zavarok elleni gyógyszereket kínáljuk. A kínálatunkban szereplő összes termék 100%-ban eredeti, és közvetlenül a gyógyszergyártóktól származik.

Termékeinkkel kapcsolatos leggyakrabban feltett kérdések

Mi az a generikus gyógyszer?

A generikus gyógyszer egyenértékű az eredeti gyógyszerrel, amely azonos összetételű.

Miért van más név nyomtatva a tablettára, mint a gyógyszer nevére?

A tablettára nyomtatott név a gyógyhatású anyagot jelzi. A generikus gyógyszerek összetétele és tulajdonságai megegyeznek az eredeti gyógyszerekével. Az egyetlen különbség közöttük a névben van, mivel a generikus gyártók nem használhatják az eredeti gyógyszerek nevét mivel ezzel szerzői jogot sértenének.

Miért más a tabletta alakja, mint az eredeti gyógyszeré?

A szerzői jogok megsértésének elkerülése érdekében, mint már említettük, a tabletta formáját is meg kell változtatni.

Miért olyan olcsók a termékeink?

A válasz egyszerű. Nem költünk pénzt drága marketingre, a gyártónk egy szabad gazdasági övezetben (offshore) található, és a gyártási költségek sokkal alacsonyabbak.

Milyen gyógyszereket árulnak?

Áruházunkban kizárólag jó hírű gyártók eredeti termékeit forgalmazzuk. A kínálatunkban szereplő összes termék 100%-ban eredeti, és közvetlenül a gyártóktól származik.

Mit tartalmaz a csomag?

A csomagolás általában 4 – 10 tablettát tartalmaz, buborékcsomagolásban . A csomag tartalma termékenként külön-külön kereshető oldalunkon.

Mi a különbség a szétrágható (lágy) és a hagyományos tabletta között?

A fő különbség a cselekvés sebességében rejlik. A rágótabletta sokkal gyorsabban hat, mint a hagyományos tabletták. További előnye, hogy a rágótabletta feloldódik a nyelv alatt, így a közösülés előtt alkoholt vagy zsíros ételeket is lehet fogyasztani. Ha hagyományos tablettát szed, semmilyen körülmények között ne fogyasszon alkoholt vagy zsíros, zsíros ételeket.

Mi érdekelhetne még?

Mik az adatvédelem alapjai?

Az Ön személyes adatainak védelme és biztonsága kiemelkedően fontos számunkra. Online rendelési rendszerünk a legújabb titkosítási technológiákat használja, hogy az Ön adatainak és információinak a legmagasabb szintű védelmét biztosítsa.

Mi az a lemondás és mikor mondhatom le a rendelésemet?

Ha meggondolta a megrendelését kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot ezen a e-mail címen. – [email protected] – Kérelmét a lehető leghamarabb kezeljük.

Milyen korhatárok vonatkoznak a vásárlásra?

Nem értékesítünk termékeket 18 év alatti személyeknek.

Mit tegyek, ha sérült csomagot kapok, vagy ha a csomagom nem érkezett meg?

Abban az esetben, ha megrendelését nem szállították ki, vagy sérült küldeményt kapott, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben – [email protected]